galishmen förökar sej finfint!

Vi välkomnar nu Petra Olofsson in i galishmen, eftersom hon passar in så bra & ger tummen upp till hennes galna ider, mer sånt vill vi haaaa(: tokstollenpetra och camillagorilla har glidit runt i moppebilen i handuk åh morronROCK, tog en tripp till högslätten i den åh stan plus hemköp, snuskit trevlit (förutom då pedofilen kom.... men det är en annan historia..)


kalaskalasfintkalaspågrönsoffa

Marcus fyller år tårta han får, han får lite grejs i sitt fejs, men han är glad ändå när vi kommar åh hälsa på(:


tårtkalas=) mmmmm tårta

det är i december då allting händer, vi har nu fått utökning i galishmen, Malin Karlsson som mullar marcus på bilden med tårta(: Amanda Davis Lind är nu också en galish, vi hoppas på fler galningar tack åh hejs leverpastejs=)

oioioioi

här kommer lite fina tokerier man kan göra hemma om man har tråkit, saker som kan behövas är påsar, en stol åh ett par skidor, låt fantasin spröda!!!!!!!! se åh lär hur man gör här(:


stol på skidor, går faslit snabbt med matolja? swisha förbiiiiii ecupacho de mano, ibland gåre för snabbt bara påse på fötterna ett riktigt måste om man ska glida snabbt ner för gatan(:

knas!

jahaja, en liten knasfilm på gång ;p putte tror att han är cool!?


Galishmen tar jullov!

som alla förmodligen har anat eller redan vet så har galishmen tagit jullov, vilket i sin tur betyder att denna blogg kommer uppdateras efter lovet eller vid extremt galna tillfällen under lovet. Vi ska försöka vara så galna som möjligt så att ni inte får brist på galenskap. 




God jul & Gott nytt år alla älskade läsare!


halvgalet

idag var det mat, ofc, som alla andra dagar men idag gjordes någonting ganska halvgalet, dagens halvgalna är denna bild    ludwiggran
idag var det lunch, som vanligt, men idag gjordes någe halvgalet
/ludwiggran'

ganska besviken


jag fattar ingenting, fick detta mailet förut... förstår ni någonting ;oooo????
/Ff

höhöhö mera galet

Här är en helgalen, skum, äcklig, ful film, ville bara förvarna.. men eftersom vi är galisher så måste vi våga bjuda på oss själva så här är en film från noo-maraton.. ;D haha ni får ursäkta, men det är som sagt lite utfyllnad här på bloggen=) enjoy!




tack till patric som fixade en av låtarna till filmen=)

happy boy?

En trött Viktor är ingen glad Viktor. Camillagorilla och Fixarfia försökte liva upp stämningen med att dansa litt.. det lyckades inte så bra, så pillan fick rycka in med en blå whiteboard penna och måla lite på Viktors huvud, resultat blev en sur Viktor som sparkar på bord (a) ojojdå! hiihi



(Sånna männsikor som Viktor är inte en äkta Galish)

Tippap

Nu ska ni äntligen få se vår Tippap (Gud). Han är en mycket speciell person i vår religion! PEACE


kyrklig vandring

hihi, i fredags skulle Fixarfia & Camillagorilla gå till kåken..
att skrämma upp varandra kallas det!




ganska tråkig video egentligen, men vi hade kul iaf =D 

GODNATT!!

förökning

hallihallå, galishmen har värvat några människor på sistone. nu kommer ni få se några exempel på vad man kan göra för att komma med =) hur enkelt och roligt som helst, hihi ;D


Ludwig Gran



Gustav Eskilsson



Enkelt va?? gå med DU också =D

ny medlem vill jag lova!!

tjatja,
då är man medlem i galishmen då, gjorde en heeelgalen sak på donken idag....jag gick fram till hon som jobbade och frågade om jag fick gå in och fritera pommes, men njaaa, inte riktigt kanske
dingdingding =)
/ludwiggran

galenhet=kass

just nu, som alla troligen har märkt så är galenheten på sin lägsta nivå någonsin :p vi i galishmen har full förståelse för att folk klagar och vill ha mer uppdatering, vi lovar att bättra oss! hoppas vi på ;)

men snart hoppas vi på mer bus i en hemmagjord film med camillagorilla och fixatfia i farten =D

SES



jadå

Följ vår galna blogg!!



spilltid

Vi ska försöka orda bilder på alla galisher så att de hamnar i vår "bibel" Njo! Som vissa redan vet så får man en alldeles egen liten ruta där man har ett foto och en beskrivning om en själv. (Vem vill inte ha det liksom)? 

Vi ska även försöka filma lite mer galna saker som händer, men just nu händer inte så mycket galet, synd nog. Men det ska vi snart ändra på ;)

Dagen idag har iaf varit ganska galenfri, lite julpyssel på media bara! ;)

Engelska lektion nån gång förr i tiden..

Tesso & Josso!!!!! (a)

Galenskap i matsalen

idag skapade vi ett torn av lite brickor och glas. pillan och maria hjälpte oss även med denna skapelse! ;} ganska mycket blickar från alla i matsalen, men är man en galish så är man!!

<-- klicka för större bilder!

lite småroligt

Lite galenskap nudå! Detta är en punkt som har stått på Fixarfias och Camillagorillas berömda lista som vi nu har fullbordat. "Handman på film"
galet svårt det är att hålla skrattet borta, därför låten det lite småroligt när vi säger våra namn, men whatever =D




hihi (a)

Skapelseberättelse!

Vi har fått många frågor om vad galishmen egentligen är. Det är en religion vars budskap är att man ska vara galen, ha roligt och sprida glädje i samhället.

Här kommer galishmens skapelseberättelse; Allting började den 8oktober 1993. Guds dotter föddes och skapade en galen oro i samhället. Men det var inte förän i slutet av augusti 2009 som galenheten bröt ut på riktigt. Det var då Camillagorilla började sätta sina galna planer i bruk. Men hon behövde förstärkning för att kunna utföra planerna, då hittade hon; Fixarfia, Josso och Tesso.


(Kommer från Kristendomen)


De som är nedstämda, tråkiga eller sånna som helt enkelt försämrar ens vardag är inte en äkta galish. De har inte lika högt värde som de andra. Sådana människor ska vi som skapare försöka få med på det "galna tåget".

När man dör hamnar man i en hårsprayflaska. Vilken man hamnar i beror på vilken våning i hissystemet man tillhör. Hamnar man i en bra sort t.ex. proffs så är man på den högsta våningen, våning 4.
Här ser ni ett litet bildexempel:


Galishmen har en helig skrift, Njo, som är som en bibel. I Njo finns bilder på alla anhängare och på lite galenskap som vi har gjort.

Självklart har vi högtider som vi firar;   8 oktober- guds dotters födelsedag
24 augusti- MP09 skapades
24 december- jul (för att det är så mysigt)
9 april- Fixarfias födelsedag
16 juli- Tessos födelsedag
8 november- Jossos födelsedag


Hoppas ni fick en liten bättre inblick i galishmen nu =) om ni känner er sugen att gå med är det bara att höra av dig till oss så kan vi nog fixa ihop det ;)

/Camillagorilla, Fixarfia, Josso & Tesso

missnöjd

åhj, vi som hade gjort en sån fin header.. är riktigt ledsen nu. hoppas på att vi kan fixa det där sen, orkar inte nu iaf.

Tänkte ge litet smakprov på vad som komma skall, en liten smårolig film sådär ;)

detta är lite tok från en lektion, många har redan sett den.. men erkänn att det är HELGALET =D

nu är vi på g!!!!

galishmen har förökat sig! härligt det.

Nu har vi även fixat och trixat ihop lite bilder som vi ska knåpa ihop till en fin header som kommer att synas här om ett tag (y) Snart kommer det även att läggas upp lite smått roliga filmer på lite smågalna saker som vi gör.
tack bug och bock! godnatt =D


jihoo =)

hejj alla galna människor! i denna blogg kan ni följa galishmernas tokigheter och annat trams. enjoy ;D 

/fixarfia*

RSS 2.0