Skapelseberättelse!

Vi har fått många frågor om vad galishmen egentligen är. Det är en religion vars budskap är att man ska vara galen, ha roligt och sprida glädje i samhället.

Här kommer galishmens skapelseberättelse; Allting började den 8oktober 1993. Guds dotter föddes och skapade en galen oro i samhället. Men det var inte förän i slutet av augusti 2009 som galenheten bröt ut på riktigt. Det var då Camillagorilla började sätta sina galna planer i bruk. Men hon behövde förstärkning för att kunna utföra planerna, då hittade hon; Fixarfia, Josso och Tesso.


(Kommer från Kristendomen)


De som är nedstämda, tråkiga eller sånna som helt enkelt försämrar ens vardag är inte en äkta galish. De har inte lika högt värde som de andra. Sådana människor ska vi som skapare försöka få med på det "galna tåget".

När man dör hamnar man i en hårsprayflaska. Vilken man hamnar i beror på vilken våning i hissystemet man tillhör. Hamnar man i en bra sort t.ex. proffs så är man på den högsta våningen, våning 4.
Här ser ni ett litet bildexempel:


Galishmen har en helig skrift, Njo, som är som en bibel. I Njo finns bilder på alla anhängare och på lite galenskap som vi har gjort.

Självklart har vi högtider som vi firar;   8 oktober- guds dotters födelsedag
24 augusti- MP09 skapades
24 december- jul (för att det är så mysigt)
9 april- Fixarfias födelsedag
16 juli- Tessos födelsedag
8 november- Jossos födelsedag


Hoppas ni fick en liten bättre inblick i galishmen nu =) om ni känner er sugen att gå med är det bara att höra av dig till oss så kan vi nog fixa ihop det ;)

/Camillagorilla, Fixarfia, Josso & Tesso

Kommentarer
Postat av: fridos och mallos

haha klockrent!!!

galishmen<3<3<3

2009-12-09 @ 12:36:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0